28.09.2007 г., 12:47 ч.

Може би когато ме докосваш 

  Поезия
750 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

Може би, когато ме докосваш,

зная колко влюбен си в мен.

Може би за мен мечтаеш

с всеки дъх, всеки ден...

 

 

Може би, когато вечер

ми звъннеш, от възбуда ще трепери твоят глас...

Може би нощем

ще си мислиш за мен до несвяст...

 

 

 

 

Може би, виждайки мене,

ще бъдеш ти поразен...

Може би в нощта след тежкия ден

ще се възбуждаш, ще мислиш за мен!

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??