18.06.2013 г., 20:53 ч.

Може би ще се усмихна 

  Поезия » Друга
739 0 3

Може би ще се усмихна утре,
може би ще продължа...
Просто всичко близко ми е чуждо
и не съм, а съм сама.
Може би ще ви обичам утре,
може и да замълча.
Просто е студена всяка сутрин,
и разплакана ми е нощта.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??