18 июн. 2013 г., 20:53

Може би ще се усмихна 

  Поэзия » Другая
741 0 3

Може би ще се усмихна утре,
може би ще продължа...
Просто всичко близко ми е чуждо
и не съм, а съм сама.
Може би ще ви обичам утре,
може и да замълча.
Просто е студена всяка сутрин,
и разплакана ми е нощта.

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??