Обичах го, не питайте защо..
добро момче, но кофти мъж.
От триста пъти щом е нужен,
ще дойде максимум веднъж.
Обичах го , да питате защо..
И аз не знам ,какво се случи,
но всяка вечер в празното легло,
да не обичам безхарактерни се уча!
Обичах го,кажете ми защо?
за толкова години не разбрах!
Обикнах го ужасно рано,
а може би безумно закъснях?!
Обичах го, сега е маловажен.
Научих се да бягам от мъже
Обичах го,а беше безнадежден
с едно такова..ледено сърце.
Сега е друг,една идея по-добър.
Той ме обича и не питайте защо!
Но аз съм друга - безразлична,
отучих се глупаци да обичам.
© Може би закъсняла Всички права запазени