17.11.2011 г., 11:37 ч.

Можех винаги теб да обичам 

  Поезия » Друга
453 0 0

 

Да живея без теб отдавна аз мога!

Не искам да живея в напразни мечти.

Отлично разбирам, че за тебе бях чужда.

Чужда бях и за сърцето ти.

 

Можех винаги теб да обичам.

Но едва ли го осъзнаваше ти.

От другите бях различна.

Но мисля, че бях невидима за очите ти.

 

Можех винаги теб да обичам.

Но не очаквай на друга да приличам!

От другите бях различна.

Но някак си не го разбираше ти.

 

Можех винаги теб да обичам.

Можех преди, но вече не!

Ако някога се върнеш, ще бъде напразно.

Отмина твоето време, момче!

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??