7.12.2008 г., 14:33 ч.

Можеш 

  Поезия » Друга
762 0 4
Можеш
Борба ли е това, което водя с живота,
или красота, която преживявам днес с теб.
Нека не обръщаме внимание на нещата
и да изградим мечтания ни път.

Всеки е постигнал нещо в живота,
хубаво и лошо преживял е досега.
Нека продължим с твоето мото,
„да победим себе си сега”.

Трудно ти превърташ циферблата,
със страха от миналото ти вървиш.
Не търси от никой ти отплата,
можеш, можеш всичко ти да победиш.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??