13.06.2016 г., 15:43 ч.

Можеш 

  Поезия
530 0 6

На В.Д. Благодаря за вдъхновението!

 

Можеш да я търсиш в слънцето, цветята,
в тъмносиво утро, в светлоранен час.
Можеш да я срещнеш, но е все за кратко,
тя проблясва, гасне и се влюбва в нас.

 

Би могъл да дишаш от звездите й,
наминава с блясък и целува всички,
докато се взираш в цветовете си
потъмнели ярко в сънени боички.

 

Да рисуваш в синьо, да събудиш облак,
да попаднеш в светъл и чаровен свят.
Можеш, странен "невъзможнико",
да си бъдеш цял и да валиш от вятър.

Да си бъдеш капка...

 

 

© Йоана Всички права запазени

https://otkrovenia.com/bg/stihove/nevyzmojnik

:)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??