18.12.2007 г., 8:35 ч.

Можеш ли?! 

  Поезия » Любовна
1028 0 9
Можеш ли да се огледаш във очите ми
                                  или да четеш по тях?
Можеш ли да се удавиш във сълзите ми
                             или аз давещата се бях?

Можеш ли да се чувстваш желан,
                 когато аз не съм се чувствала такава?
Можеш ли да се усмихнеш като те боли
                               и да вярваш, че си заслужава?

Можеш ли да се променяш коренно,
                                 когато пожелаеш?
Можеш ли отхвърляйки лъжата
                                за истина изобщо да нехаеш?!

Можеш ли, поглеждайки пред себе си,
                               да виждаш минали моменти?
Можеш ли? - те питам - да приемеш,
                              че ще те обичам на проценти?!

Можеш ли да тръгнеш по пунктира
                             като по единствен път?!
Можеш ли да викаш, че те има,
                            а всъщност да си НИКОЙ на света...
 



































                             

© Николина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??