6.05.2018 г., 13:42 ч.

Можеше да е по-различно 

  Поезия
347 1 0

Ако някога беше казал
Че ти липсвам,
Ако някога беше пожелал
Да поговорим,

 

Ако някога беше се усмихнал
Може би днес нямаше да спорим
Ако някога беше ме потърсил
Може би днес щеше да е по-различно.

 

Ако някога ме бе попитал
Причината да те обичам
Ако някога ме бе разбрал
Дори колкото капчица вода

 

Днес  щеше да е по различно
Нямаше да има тези мигове на колебание
Всичко щеше да завърши добре
Ако беше казал само обичам те!

.                   Е. Гишина

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??