20.11.2018 г., 16:52 ч.  

Мокри сънища 

  Поезия » Любовна
617 10 10

Тази нощ съм пак на бала,

ще танцувам до зори

в сънищата разпиляла

и пантофки, и мечти.

Ти ще дойдеш, ще те чакам,

даже да е цяла вечност,

времето е мокър пясък

със следи от недалечност. 

Ти ще дойдеш, и тогава...

Розите ще зацъфтят

в алено и снежнобяло

ще вали от страст дъждът,

ще се сгуша плахо в тебе,

малка, топла тишина.

Танцът ни не е последен,

ще танцуваме дъжда.

© любимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??