Хладно утро - сънени очи.
Какво бе снощи? -
Спомена дири.
Навън е странно,
следи няма.
Кожата настръхна -
от черно и бяло.
Само мокрите листа,
зелени, напоени,
носят те послания
от вечерта -
буйна, властна и любовна.
© София Русева Всички права запазени