7.06.2012 г., 15:47 ч.

* Мокро 07.06.2012 

  Поезия » Любовна
393 0 0

С тялото си плътно те завивам.
Нежно нашите души се сливат.
Всяка капка от любов попивам.
Чувствата ми в теб се вливат...

Гларусите поздравяват ни със крясък.
Вълните искат с нас да си играят.
Навсякъде полепнали сме с пясък.
Но всъщност двамата сме в Безкраят...

Животът само бряг е на море,
но любовта го прави до колене...
В ръцете ти е най-добре...
Идваш ли навътре с мене?

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??