8.08.2017 г., 14:56 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
933 3 3

 

... Нарисувай ми музика с думи!
Без да спираш, така я рисувай!
Че след всяко поредно безумие,
все по-рядко оставаме будни...

.............................................................

Не рисувай обаче мълчание!
То е трън в(ъв) душата, отрова е!
Всеки звук е за нея страдание
и оставя я рана отворена...

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??