Aug 8, 2017, 2:56 PM

Молба 

  Poetry » Love
938 3 3

 

... Нарисувай ми музика с думи!
Без да спираш, така я рисувай!
Че след всяко поредно безумие,
все по-рядко оставаме будни...

.............................................................

Не рисувай обаче мълчание!
То е трън в(ъв) душата, отрова е!
Всеки звук е за нея страдание
и оставя я рана отворена...

© Марияна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??