15.02.2009 г., 15:02 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
466 0 3
Приласкай ме 

с тихата си нежност....

Подари ми

сладки мигове

на безметежност...

Приюти ме

във душата си

с  обичане....

Ти за мен си храм

за вричане!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??