4.02.2010 г., 15:16 ч.

Молба 

  Поезия » Философска
1366 0 4

Животът ми е кръстопът

на вечното съмнение.

Душата е конфликт

безкрайно стълкновение!

 

Не мога вече да се боря

във моята борба.

Не искам с теб да споря

и нямам сили за това.

 

Защо илюзии създаваш

и със надежди ме крепиш,

а после ми се подиграваш

и мигом ги рушиш.

 

Не зная Кой си и къде си,

но търся твойта светлина

и моля те горещо:

Кажи ми ти сега

и дай ми откровение,

за твойто свято намерение

и моята съдба.

© Милен Личков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??