11.11.2024 г., 1:02 ч.

Молба до Дядо Коледа 

  Поезия » За деца
122 0 8

Дядо Коледа, прости,

непослушничка аз бях,

с мъничките пакости,

може би се поулях.

 

Мама каза ми: "Поспри!

Гледа те едно джудже,

не го виждаш, то се скри,

може би във чекмедже.

 

Всичко вижда, всичко знае,

тайничко те наблюдава 

и се чуди и се мае,

как подарък ще ти дава.

 

Дядо Коледа, прости,

вече ще съм по-добра,

знам че си добричък ти

и молбата ми разбра.

 

© Иванка Морарова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Сядайте деца, пишете! »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??