6.09.2018 г., 15:41 ч.

Молебен стон 

  Поезия » Любовна
737 0 0

Там на хълма изгоря
малка плачеща звезда,
що из цялото небе
бе единствена сама, 
за да бди над теб, дете, 
чуй ме...и ела.

 

Там под хълма оживя
малка плачеща звезда.
Туй светило вече бди
в чисто нови небеса, 
що са в моята душа,
във която си и ти.
Чуй ме...и ела. 

© Петър Громов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??