Молитва
RemaTe
Пази Боже пази
поет боже, поет
да не стана.
Със сърце боже
и дух,
кат "оня" де падна,
де падна, (горе)
горе в балкана.
И на мене да кръстят
пази,
да кръстят, боже,
паважи,
дет кучета вият
среднощ,
а денем клечат
търгаши!
... и т,н
© Людмил Ангелов Всички права запазени