4.04.2010 г., 8:24 ч.

Молитва 

  Поезия
687 0 5

Молитва

 

Господи, прости на мене, грешната жена

това, което ще си пожелая,

дори и късно, направи така,

че любовта да мога да позная.

Не обичта на майката към своите деца

и милостта към страдащите хора,

не на патриотите - жертвоготовността

или на прелюбодейците - позора.

Дари ми онази мечтана любов

между две души, тела, съзнания,

която е вяра, надежда и зов,

и радост, и болка, и плътско желание.

Моля те, Господи!

© Арина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??