8.01.2007 г., 16:37 ч.

МОЛИТВА 

  Поезия
697 0 12

Аз искам да ме имаш уморена.
Ядосана и тъжна да ме просиш.
Каквато съм такава. Наранена
във мъжкото си време да ме носиш.

 

Да ме целунеш скришно по челото,
ако сломен в бездната политаш.
Да ме завиеш сънена в леглото
и да не знаеш колко ме обичаш.

 

Аз искам да ме имаш уморена,
Дори и топлината да угасне,
В твоите ръце да съм спасена
от тежки думи и от чужди страсти.

 

 

Димитрия Чакова

 

© Димитрия Чакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??