Аз искам да ме имаш уморена.
Да ме целунеш скришно по челото,
ако сломен в бездната политаш.
Да ме завиеш сънена в леглото
и да не знаеш колко ме обичаш.
Аз искам да ме имаш уморена,
Дори и топлината да угасне,
В твоите ръце да съм спасена
от тежки думи и от чужди страсти.
Димитрия Чакова
© Димитрия Чакова Todos los derechos reservados