19.04.2017 г., 11:38 ч.

Молитва 

  Поезия » Друга
337 2 0

Събирах мечтите си разпилени,

пред Бога стоях с разперени ръце,

въпроси имах, но останаха несподелени,

живях сякаш с разкъсано сърце.

 

Животът ме свличаше хиляди пъти,

от върха пропадах на дъното сама,

после изкачвах трудни пътеки,

плащах и за чуждата вина.

 

Молех се тихо, когато вечер настъпи,

не губех вяра и за секунда живот,

вярна на Бога ще бъда във всички  животи,

молех се тихо да бъде любов!

© Атанаска Чочкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??