6.10.2006 г., 9:42 ч.

молитва 

  Поезия
682 0 9
молитва




Милостиви......
със затворени очи
защо ме гледаш
чуваш изповед ли
от заглъхнало сърце
грях след грях
помолих те
Прости ми
дай ми сили
приюти ме
взри ме
...Ти




ЧАР......05-07.10.06

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??