6 oct 2006, 9:42

молитва 

  Poesía
681 0 9
молитва




Милостиви......
със затворени очи
защо ме гледаш
чуваш изповед ли
от заглъхнало сърце
грях след грях
помолих те
Прости ми
дай ми сили
приюти ме
взри ме
...Ти




ЧАР......05-07.10.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??