20.12.2009 г., 18:42 ч.

Молитва (Не само по Коледа) 

  Поезия
950 0 5


Молитва (Не само по Коледа)

 

Дядо Боже, моля те, прости,

ако днес с нещо те обидих.

Сърцето в мене ти смири,

гордостта да не засенчва обич.

 

Не наказвай моите врагове,

пътници сме към

едни и същи светове.

Благослови моите

братя и сестри,

защото на този свят

Доброто по кръстове върви.

Боже, бъди в живота на хората,

които толкова обичам,

поставени в Твоята ръка

повече за тях не се страхувам.

Боже, моля те, Бъди

при всички плачещи души!

До тъмното, където

светлото повече светлù.


Моля те, Господи, отнеми,

горчивите чаши в живота ми!

Аз моля...  Вярата,

Надеждата и Любовта!  


„... нека бъде Твоята воля!”

Амин

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??