29.11.2019 г., 9:43 ч.

Молитва за любов 

  Поезия » Любовна
599 0 2

Ден съвсем обикновен -
озарен от усмивката любима...
Дъждовен, мрачен...зимен ден...
ала очите ти слънцето надминаха.

 

Срещнах те... не помня даже как-
не помня и кога...май беше есен...
Но ето ме сега вървя -
влюбен в теб и в твойта песен.

 

Сълзите ми... се стичат бавно.
Ах,сълзите ми - молитви за любов.
Обещавам, че ще те обичам, мила, моя-
в този... и във всеки друг живот.

© Исс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??