16.10.2023 г., 10:39 ч.

Молитвата на Светлината 

  Поезия
206 0 0

да

строшиш оковите

на мрака - Боже -

моля Те - недей протака

 

да

строшиш на

робствата оковите - моля

Те и славословя Те

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??