21.08.2014 г., 17:32 ч.

Моля се ... 

  Поезия » Любовна
582 0 1

 

 

Не искам да те помня

като стенание,

като вик,

раздиращ душата моя

с оглушителното си

мълчание

всеки час и всеки миг.

Аз се моля

да си песента ми,

сетната моя симфония

в златната зала

на есента ми.

Унесено сгушена

там да те стопля

зима преди да скове

любовта ми

и после така

да ме помниш -

с онази песен

на Пепино Галярди,

която тихо говори

за една голяма любов

и вечността ù...

 

 

 

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??