16.11.2006 г., 22:20 ч.

моля се на Господ... 

  Поезия
635 0 0

моля се на Господ,
сила да ми даде,
да мога да забравя,
че нарани ме,
а бях почти дете...
моля се на Господ,
ако не друго,
то да ме прибере,
защото не издържам вече,
като знам, че ти си тъй далече...
моля се на Господ,
да те промени,
макар че знам -
никога няма това да ми дари...
моля се и за тебе, грешнико любим,
да не съжаляваш някой ден,
че превърна любовта ми в дим...

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??