13.12.2004 г., 10:07 ч.

Моля те 

  Поезия
952 0 1
МОЛЯ ТЕ

Нека бъдем заедно
за една последна нощ
аз и ти
няма да го забравя
ти може би.
С мъка ще те оставя
много боли,
дано всичко отмине
за няколко дни.
останах в живота
отхвърлена, сама.
Ще нося черно
ще постъпя в манастир
да обичам вече не е редно
в душата ми ще има мир.
Ще плача тайно
за изгубеният си живот,
но съдба жестока
постигна моя род.
Семейство нямам, сега и ти
всичко скъпоценно
на парченца се разби.
Нека бъдем заедно
за една последна нощ
преди да поема
към своя нов живот.

© Теди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубажо тожа проезжедение,хареса ми 6!
Предложения
: ??:??