26.11.2018 г., 8:51 ч.

Моля те 

  Поезия
455 2 0

Съблечи ми роклята и разпилей косите ми...

Чудя се защо копнея пак за минало...

Надай ухо и доближи гърдите ми,

усети дали сърцето ми със твоето се е разминало.

 

Качи душата ми на влака и запали онази гара,

в познатия вагон сама аз ще отида.

Чудя се дали там споменът ще чака

... за сетен път пак тихо да намина.

 

Изгори онези рози и писма,

които с дъх на пресекулки вечер пишех..

Но не ме оставяй да заспивам пак сама,

за съня със тебе нощем дишам. 

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??