9.07.2009 г., 10:18 ч.

Моля те, не ме приземявай!!! 

  Поезия » Любовна
493 0 2

Моите очи твоите в тълпата съзряха,
настъпих те, казах „извинявай ”,
чувства отдавна забравени назряха,
моля те, не ме приземявай!!!

Две тела в страстен танц се завъртяха,
съзнанието мълви „не съжалявай”,
две уста със кикот луд се смяха,
моля те, никога не ме приземявай!!!

Устни жадни търсят утеха сладка,
не ме спираш, "хайде, давай",
не мога да се наситя на кожата ти гладка,
моля те, не ме приземявай!!!

Сълзи на щастие страните мият,
никога сам не ме оставяй,
устата ми чувствата ми не крият,
моля те, никога не ме приземявай!!!

© Никой Нищо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Незабравимо!
    Мечта!
    Удоволствие и свобода.
  • Искаш да се приземяваш сам?
    Само после не излитай с "помощни срества"...
Предложения
: ??:??