15.11.2017 г., 7:50 ч.

Моля ви 

  Поезия » Свободен стих
712 4 4

Моля ви

 

Може би скоро тоз свят ще напусна,
ще си отдъхнете тогава от мен.
Сега потърпете ме, моля ви малко,
когато звъни ви телефона от мен.
Нищо не искам, само да чуя
"Мамо, ти как си, ний сме добре."
Толкова ли трудно и зле поносимо
е, когато майка моли това?
Не спестих нищо за мене в живота
и грижи в трудните дълги нощи.
Обич и всичко, което аз имах,
живях, за да мога на вас да го дам.
За туй ви моля, много ви моля
тревогата майчина не правете за смях.
Тя е нещо, от горе създадено,
и е нещо по-силно от нас.

© Николинка Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??