27.04.2004 г., 21:16 ч.

Момче с китара 

  Поезия
1400 0 1
Китара,струни,
две очи без смях.
Акорди плачещи
във падналия мрак.
Момче самотно.
Не!Момче с китара,
но някак тъжно им е
в тази мрачна стая.
Не им е ял,
че любовта минава,
но на сърцата
нещо все остава.
Момчешкото сърце
във плач прелива,
а пък китарата,
като че се присмива.
Да!Можеби!
И има за какво.
Нали е смешно
плачейки да пееш
за добро.
Изтрити сълзи.
Очи с нагърчащ смях.
Акорди със надежда
в падналия мрак.

© Инес Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??