24.07.2009 г., 10:26 ч.

Момент чист и незабравим 

  Поезия
452 0 2

Тази вечер

чух

момента чист и незабравим,

и си го представих.

Шестгодишно дете

говори на некролога

на баща си.

Съобщило е, че са му счупили колелото

(на таткото).

И е задал въпроса:

Тати на небето ли спи?

Разтреперих се и от настроението ми

заваля дъжд от болка и щастие,

в едно сливат се усещанията.

Пречистих се.

Вдишах доброта топла и съвършена.

Незабравимо вълнение

с емоция несравнима.

 

                                                                                     Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??