5.07.2004 г., 13:00 ч.

Моментно 

  Поезия
1165 0 1
Миг на щастие -
Усмивка.
В погледа –
Искра.

Отразени свещите
Топят се
И разнасят
Сладък аромат.
...
изгорели тлеят.
Погледът помръква.
Радостният миг
Се сменя със страдание.

Някой чува ли сълзите ми?
Моля, запалете още свещи!

© Кери Исова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??