16.04.2018 г., 15:21 ч.

Моментът 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих, Друга
501 3 4

Ще имам моменти няма да искам да съм с теб,

но ще имам и моменти няма да искам секунда без теб. 

Ще имам моменти няма да мога да те дишам,

но ще имам и моменти няма да искам да дишам друг въздух освен твоят.

В такива моменти, ще знаем колко ценен е моментът.

Моментът, в който ще съм толкова далеч от теб,

но всъщност ще съм на дъх разстояние.

Моментът, че каквото и да става, ще знаем, 

че моментът ще е наш и ние ще сме моментът.

 

15.04.2018

© buchittaa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??