Ще имам моменти няма да искам да съм с теб,
но ще имам и моменти няма да искам секунда без теб.
Ще имам моменти няма да мога да те дишам,
но ще имам и моменти няма да искам да дишам друг въздух освен твоят.
В такива моменти, ще знаем колко ценен е моментът.
Моментът, в който ще съм толкова далеч от теб,
но всъщност ще съм на дъх разстояние.
Моментът, че каквото и да става, ще знаем,
че моментът ще е наш и ние ще сме моментът.
15.04.2018
© buchittaa All rights reserved.