Прекрасна си и в този ден,
любовен е за теб и мен.
Погледна ли във твоите очи,
за миг светът не се върти.
Безумно влюбен съм във теб,
като детенце в сладолед.
Всичко си за мене ти,
лудо те обичам, разбери!
Твойта луда прелест изкусява,
друга в тоя свят за мене няма.
Без значение е всичко материално,
щом до мене имам теб, момиче идеално!
© Васил Филипов Всички права запазени