Jun 26, 2009, 1:47 PM

Момиче 

  Poetry
468 0 0

Прекрасна си и в този ден,

любовен е за теб и мен.

Погледна ли във твоите очи,

за миг светът не се върти.

 

Безумно влюбен съм във теб,

като детенце в сладолед.

Всичко си за мене ти,

лудо те обичам, разбери!

 

Твойта луда прелест изкусява,

друга в тоя свят за мене няма.

Без значение е всичко материално,

щом до мене имам теб, момиче идеално!

© Васил Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??