26 июн. 2009 г., 13:47

Момиче 

  Поэзия
471 0 0

Прекрасна си и в този ден,

любовен е за теб и мен.

Погледна ли във твоите очи,

за миг светът не се върти.

 

Безумно влюбен съм във теб,

като детенце в сладолед.

Всичко си за мене ти,

лудо те обичам, разбери!

 

Твойта луда прелест изкусява,

друга в тоя свят за мене няма.

Без значение е всичко материално,

щом до мене имам теб, момиче идеално!

© Васил Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??