14.04.2008 г., 21:40 ч.

Момиче младо 

  Поезия » Любовна
894 0 1

Момиче младо

Абдулрахман Акра


---------------------------------------

Усмихваш се нежно... светлина преливаш
като звездичка в розови висини.
Стопляш сърцето когато се обръщаш
с любовен поглед в черните очи.

Коса разпускаш... копринен дъжд вали,
разцъфват рози в бедно ми сърце,
даряваш нежност с рубинени си устни.
Момиче младо... русалка във море.

Вълшебна фейо... душата ми превърна
в зелена вейка от младост и любов.
Където тръгвам, с мислите си зървам
образа вълшебен, за щастие праща зов.

Но ти си малка за остарял поет.
Уви, не мога аз за тебе да мечтая,
освен когато се отпускам и летя
в съня кратък... тогава те желая.

© Абдулрахман Акра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??