27.04.2023 г., 23:18 ч.

Монета 

  Поезия » Любовна
364 2 2

Обичай ме тайно,

усмихвай се скришно,

за миг забрави

за всичко предишно.

На всяко начало

известен е краят.

Защо да го мислим?

Нали е все тая!

Мръсница бъди,

а после икона.

Молитва бъди.

Царица на трона.

А аз ще съм с теб.

Невидим, но верен.

В душата си бял

и мъничко черен.

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??