12.06.2008 г., 10:12 ч.

... Монолог ... 

  Поезия » Любовна
838 0 6
 

... Монолог...

 

Не ме обичаш?! Знаеш ли, личи си?!

В очите онзи пламък не гори.

Не ме обичаш?! Чувствам го! Умирам!

Дори ръцете ти не галят, както преди.

 

Боли от любовта за първи път...

И може би боли и за последно.

За мен не си онази обич, онзи зов,

за който съм си мислела, че е поредния...

 

Ти си различна обич... Разбери!

Онази, от която имам нужда.

С която имам всичко и дори съзнах...

 на този свят защо съм нужна...

 

 

                                                                 MariAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??