12.08.2011 г., 11:52 ч.

Монолог 

  Поезия » Любовна
423 0 1

99 МОНОЛОГ


Няма чувство по-велико
тук от първата любов!
Щом за първи път обикнеш,
животът ти е вече нов!
 
Сякаш ти  попадаш в Рая.
Няма по-честит от теб...
С истински мечти мечтаеш!
Летиш в небето със криле!



Тия мигове блажени
ще ти се да нямат край…
Щом си с чувства споделени,
не ти трябва вече Рай!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??