26.07.2008 г., 23:38 ч.

Монолог 

  Поезия » Друга
725 0 10



МОНОЛОГ

                  на Вени

 

                                                  Раздяла.

                                                  Всеки своя път поема,

                                                  в сърцето скътал малко топлина.

                                                  Тъга душата ми обзема –

                                                  сама ще бъда утре вечерта.

 

                                                  Раздяла,

                                                  зная твоята жестокост.

                                                  Познавам допира студен

                                                  на удара ти силнотоков –

                                                  изпитан не веднъж от мен.

 

                                                  Раздяла,

                                                  кой ли те измисли –

                                                  теб, щерко на една Съдба?

                                                  Защо ти нивга не помисли,

                                                  че ме оставяш пак сама?

 

                                                  Раздяла...

                                                  Всеки своя път поема

                                                  в сърцето скътал малко топлина...

 

 


© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??