3.09.2020 г., 0:58 ч.

Море 

  Поезия » Свободен стих
669 0 0

Искам да седна удобно 
и да те погледам.
Да ми разкажеш за бурните си дни
и щастливите картини,
които изплуват във главата ти.
Да ме погалиш нежно,
а аз да изтръпна,
защото ръцете ти са ледено студени. 
Да ти е драго да ме гледаш
когато правя фигурки от пясък 
сякаш съм на 2. 
Да ме притиснеш в себе си
и да се изгубя във блаженство вечно...

 

 

Стана време да си тръгвам...

 

А колко искам да остана!
 

© Bibi Sim Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??