24.09.2009 г., 16:08 ч.

Море 

  Поезия » Източни форми
722 0 2

Вежда от пясък.

И до бяло блед клепач. 

И синьо око...                                                                                                                    

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??