В море от любов потапяме се
ние, а после като новородени
излизаме от този вековен океан,
колко важно е само да обичаш
и да бъдеш обичан в света.
Светът, знам, създаден е за
двама, двама да палят
и разпалват огъня на любовта!
Затова подай ми ти ръка и върви
до мен, бъди мой приятел,
не и враг,
обичай ме завинаги!
© Светла Сивкова Всички права запазени